Vila Jelena - Banja Vrujci

Svako životno iskustvo se plaća, ali srećniji dobijaju popust. (O.Kokoška)
 

 

Banja Vrujci Vila Jelena

 

Vila Jelena Banja Vrujci - se nalazi u samom centru Banje Vrujci ali dovoljno udaljena od glavnog puta tako da može da vam pruži potpuni mir i omogući prijatan boravak. Vila je smeštena je između dva banjska kompleksa – hotela Vrujci i Prve Nove Banje a na svega pedesetak metara od Centra za rehabilitaciju. Vila Jelena u ponudi smeštaja ima jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne sobe, dva studija (dvokrevetni i četvorokrevetni) i apartmane. Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinom kao i TV, KATV, DVD. Sobe su prijatnog enterijera i opremljene su po uzoru na hotelski smeštaj, sobarice održavaju visoki nivo higijene, a dolaze i na vaš poziv.

 

 

U svojoj privatnoj kolekciji posedujemo oko 500 filmova svih žanrova namenjenih deci i odraslima. Vila Jelena takodje poseduje mini terasu sa jakuzzi kadom i bicikle za vožnju itd. U sklopu vile nalazi se restoran namenjen isključivo gostima koji imaju pansion kod nas. Uz kvalitetan odabir namirnica u ponudi imamo preko pedeset vrsta jela pretežno iz domace kuhinje. Hranu pripremamo isključivo u dogovoru sa gostima tojest njihovom odabiru iz jelovnika. Restoran u vili je otvoren od 07h-23h sata. U restoranu i na bazenu možete poručiti sva alkoholna i bezalkoholna pića po vrlo pristupačnim cenama. U sklopu restorana možete gledati TV i DVD ili se zabavljati nekim od društvenih igara. U okviru Vile Jelena se nalazi i mini igraonica za decu.

 

 

Vila Jelena Vila Jelena Vila Jelena Vila Jelena Vila Jelena Vila Jelena Vila Jelena Vila Jelena Vila Jelena Vila Jelena Vila Jelena Vila Jelena

 

Kontakt informacije

Sve informacije o smeštaju i rezervacije možete dobiti na telefone:

064/4242-202, 062/816-5425

e-mail: vilajelena(@)verat.net

 

 

Spoljne veze

Banja Vrujci Vila Jelena - Prezentacija Vile jelena na portalu banjavrujci.info

Vila Jelena - prezentacija smeštaja u Vili Jelena na sajtu banja-vrujci.org

Vila Jelena foto galerija - fotografije Vile Jelena na sajtu banja-vrujci.net

www.banja-vrujci.net/banja-vrujci-vila-jelena.html

www.banja-vrujci.co.rs/smestaj/vile/vila-jelena/

 

Partneri strane: Banja Vrujci vile

 

PartneriPartneri mini portala

Banja Vrujci privatni smestajBanja Vrujci apartmaniSokobanja tourist guide

Sokobanja turisticki portalBanja Koviljaca informativni oprtalApartmani u Sokobanji

Vrnjacka BanjaLinkoviSmestaj u Sokobanji

kontaktKontakt i podrŠka

Smestaj u Banji Vrujci