Banja Vrujci Hotel Vrujci

Svako životno iskustvo se plaća, ali srećniji dobijaju popust. (O.Kokoška)
 

 

Banja Vrujci Hotel Vrujci

 

Hotel Vrujci raspolaže vodom izuzetne izdašnosti, prosečno oko 200 l/s vode, po čemu je na prvom mestu među banjama Srbije. Objekti u Hotelu Vrujci su brojni i raznovrsni (otvoreni i zatvoreni bazeni, spa centar, banjska kupatila, česme, sportski tereni i sl.), i zadovoljavaju potrebe gostiju i posetilaca. Termalne vode u Hotelu Vrujci se koriste za punjenje rekreativnih bazena, za lečenje pijenjem i kupanjem, za spravljanje lekovitog blata, za higijensko kupanje i drugu upotrebu u hotelskim sobama, za potrebe hotelske kuhinje, pekare, restorana, specijalnih kada i za zagrevanje banjskih objekata. Hotel "Vrujci" zadovoljava sve standarde hotela sa (**) i tako je kategorisan. Posluje tokom cele godine, pružajući pansionske i polupansionske usluge, spavanje sa doručkom i usluge dnevnog odmora. Prolazni gosti u hotelu mogu koristiti razne usluge - od pića, hrane, poslastica, kupanja u banjskom kupatilu, zatvorenim i otvorenim bazenima, pa sve do sportskih terena. Sam hotel poseduje 100 soba i 212 ležaja za smeštaj posetioca. Hotel u svojoj ponudi sadrži 16 jednokrevetnih, 63 dvokrevetnih, 18 trokrevetnih soba. Sobe su sa tarasama, opremljene televizorima, plakarima za odelo, noćnim ormarićima i lampama, kao i radnim stolom. Kupatila imaju tuš kabine. Hotel u svojoj ponudi sadrži 5 dvokrevetnih apartmana.

 

 

Hotel Vrujci Hotel Vrujci Hotel Vrujci Hotel Vrujci Hotel Vrujci Hotel Vrujci Hotel Vrujci Hotel Vrujci Hotel Vrujci Hotel Vrujci Hotel Vrujci Hotel Vrujci Hotel Vrujci Hotel Vrujci Hotel Vrujci Hotel Vrujci

U hotelu se nalazi banket sala sa 53 stola i 212 sedišta, kao i restoranska sala sa 140 sedišta. U toku leta radi terasa sa oko 300 sedišta, koja je funkcionalno povezana sa glavnom restoranskom salom i preko nje sa kuhinjom. Prijatan ambijent pruža mogućnost kolektivne i individualne zabave. Pripremaju se razni nacionalni specijaliteti ali i i specijaliteti klasične evropske kuhinje. Pored specijaliteta, kuhinja priprema posebna jela po medicinskom jelovniku i pod nadzorom medicinskih stručnjaka za terapijsku i dijetalnu ishranu posetioca. Unutar hotela uređene su prostorije koje vam mogu pružiti kompletan tretman relaksacije. Džakuzi, tuš i sauna su spojeni salom za masažu i presvlačenje. Postoje dve džakuzi kade: jedna je okruglog oblika-prečnika 2.20 m sa šest mlazeva za podvodnu masažu, druga je elipsastog oblika - nešto manja sa dva mlaza za podvodnu masažu. Odeljenje pored džakuzi-kada je uređeno u saunu, koja se može koristiti u kombinaciji sa kupanjem u džakuzi-kadama ili tuš kabinama u susednoj prostoriji. U hotelu imate mogućnost koristiti usluge profesionalne relaksacione masaže zahvaljujući prisustvu medicinskih stručnjaka uključenih u hotelski program. Moramo napomenuti da se u celom SPA centru koristi prirodna izvorska lekovita voda sa temperaturom od 29°C. Od sportskih terena Banja Vrujci Vam nudi teniske terene (sa pratećom infrastrukturom: svlačionicama, tuševima i kafe-barom), košarkaški teren i fudbalski teren. Sportski tereni su pogodni za razne sportske trening-kampove kao i za individualne treninge.

 

Kontakt informacije

Hotel "Vrujci" (**) 14243 Gornja Toplica +381(0)14 3426-118, 66-271 centrala

 

SLUŽBA PRODAJE Tel. +381(0)14 3426-340 Fax +381(0)14 3426-287

 

office@hotelvrujci.org +381(0)14 3426-287 faks +381(0)14 3426-018

 

direktor Milijan Vasić

vrujci@ptt.rs

www.hotelvrujci.org

 

 

Spoljne veze

Banja Vrujci Hotel Vrujci - Prezentacija Hotela Vrujci na portalu banjavrujci.info

Hotel Vrujci - prezentacija Hotela na sajtu banja-vrujci.net

Hotel Vrujci foto galerija - fotografije na sajtu banja-vrujci.net

www.banja-vrujci.net/hotel-vrujci.html

www.banja-vrujci.co.rs/smestaj/hoteli/hotel-vrujci/

 

Partneri strane: Banja Vrujci hoteli

 

PartneriPartneri mini portala

Banja Vrujci privatni smestajBanja Vrujci apartmaniSokobanja tourist guide

Sokobanja turisticki portalBanja Koviljaca informativni oprtalApartmani u Sokobanji

Vrnjacka BanjaLinkoviSmestaj u Sokobanji

kontaktKontakt i podrŠka

Smestaj u Banji Vrujci