Domaćinstvo Tomašević - Sobe

Ko hoće nešto da učini, nađe nečin, ko neće ništa da učini, nađe opravdanje. (P.Pikaso)
 

 

Sobe - Domaćinstvo Tomašević Banja Vrujci

 

Banja Vrujci - Domaćinstvo Tomašević se nalazi blizu Banje Vrujci, pored puta Mionica – Ravna Gora, udaljeno je 8 kilometara od Mionice i 8 kilometara od Banje Vrujci, u neposrednoj blizini spomen kuće Vojvode Živojina Mišića.

Domaćinstvo se nalazi u mirnom okruženju sa predivnim pogledom na Avalu, Kosmaj i Bukulju. Idealno je za odmor od gradske buke i svakodnevnih stresova, smešteno je među živopisne brežuljke i okruženo je prirodom, zelenilom i predivnim pejzažima. Domaćinstvo raspolaže sa tri sobe i osam ležajeva, svaka soba ima TV i izlaz na terasu sa predivnim pogledom.Gostima je na raspolaganju i bazen za osveženje.

Nudimo usluge pansiona, polupansiona i prenoćišta sa doručkom. Pripremamo isključivo zdravu domaću hranu iz sopstvene bašte. Količina obroka nije ograničena.

 

 

Hrana se priprema u dogovoru sa gostima.

Za naše goste organizujemo izlete na Ravnu Goru, u park prirode i pećinu Ribnica, u Banju Vrujci a po želji i na Divčibare. Takodje, za naše goste, ukoliko su zainteresovani,  organizujemo i berbu lekovitog bilja kao i pripremu zimnice (zavisno od doba godine). Kod nas možete nabaviti domaći med, sir, kajmak, orahe i još mnogo toga.

Ukoliko ste zainteresovani, možete naučiti razne vrste domaćih vezova. U vreme trajanja lova od polovine oktobra do kraja januara, zainteresovane goste vodimo u lov na divlje svinje, zečeve i fazane.

Ukoliko tragate za odmorom u miru i tišini, da ustajete i ležete na čistom vazduhu uz cvrkut ptica, na pravom ste mestu – Domaćinstvo Tomašević.

 

Domacinstvo Tomasevic Domacinstvo Tomasevic Domacinstvo Tomasevic Domacinstvo Tomasevic Domacinstvo Tomasevic Domacinstvo Tomasevic Domacinstvo Tomasevic Domacinstvo Tomasevic Domacinstvo Tomasevic Domacinstvo Tomasevic Domacinstvo Tomasevic Domacinstvo Tomasevic

 

Kontakt informacije

Telefoni za informacije i rezervacije:

014/265-124

014/265-589

065/401-87-37

 

 

Spoljne veze

Domaćinstvo Tomašević Banja Vrujci - prezentacija smeštaja na potralu banjavrujci.info

Odmor na selu Domaćinstvo Tomašević - prezentacija Domaćinstva na sajtu banja-vrujci.org

Foto galerija Domaćinstva Tomašević - Odmor na selu fotografije

www.banja-vrujci.net/odmor-na-selu-domacinstvo-tomasevic.html

www.banja-vrujci.co.rs/smestaj/privatni-smestaj/odmor-na-selu/

 

Partneri strane: Banja Vrujci sobe

 

PartneriPartneri mini portala

Banja Vrujci privatni smestajBanja Vrujci apartmaniSokobanja tourist guide

Sokobanja turisticki portalBanja Koviljaca informativni oprtalApartmani u Sokobanji

Vrnjacka BanjaLinkoviSmestaj u Sokobanji

kontaktKontakt i podrŠka

Smestaj u Banji Vrujci