Apartmani Komazec Banja Vrujci

Svako životno iskustvo se plaća, ali srećniji dobijaju popust. (O.Kokoška)
 

 

Banja Vrujci apartmani Komazec

 

Apartmani Komazec su od hotelskih bazena, centra banje i hotela udaljeni 800m, a do bazena i centra banje se dolazi lepo uređenom pešakom stazom, koja ide uz reku Toplicu. Od novoizgrađenog i moderno opremljenog spa centra i bazena Prva Nova Banja apartmani su udaljeni oko 400m odnosno 8 minuta laganog hoda.

 

Apartmani su napravljeni i opremljeni u modernom stilu strogo vodeći racuna o potrebama gostiju. Svi apartmani su klimatizovani, opremljeni komarnicima i svaki apartman poseduje parking mesto u okviru dvorišta koje je uređeno i ukrašeno travnjakom i cvetnim alpinetumima. Posebno ističemo novoizgrađeni letnjikovac sa mnogim sadržajima gde gosti uz prelepo druženje mogu da pripremaju razna jela na roštilju, ražnju, pod sačem, palačinke i td. Uz gradsku vodovodnu mrežu posedujemo i sopstveno snabdevanje vodom. WI-FI internet obezbeđen za sve goste apartmana Komazec.

 

Apartmani su kategorizovani sa 3 zvezdice, a boravišna taksa se naplaćuje po cenovniku turističke organizacije Mionica.

 

Apartman 1

Apartman 1 je veliki porodični apartman, opremljen u modernom stilu sa dve odvojene sobe. U jednoj spavaćoj sobi se nalazi veliki bračni ležaj, a u drugoj sobi dva odvojena ležaja koja se mogu i sastaviti po potrebi. U prostoru boravka se takođe nalazi trosed sa mogućnošću razvlacenja, TV sa kablovskim signalom, trpezarijski sto i stolice i lepo upakovana kuhinja sa svom potrebnom opremom. Apartman poseduje i potpuno novo kupatilo sa kadom i veliku, natkrivenu, komfornu terasu sa pogledom na lepo uredjeno dvoriste, sa baštenskim stolicama i stolom koji moze poslužiti i za ručavanje. Klimatizovan je i poseduje parking mesto u sklopu dvorista.

 

Apartman 2

Apartman 2 poseduje jedan pomocni lezaj u trpezarijsko dnevnom boravku gde se nalazi i potpuno opremljena kuhinja. Kupatilo u sredini apartmana, vizuelno potpuno odvaja proctor u kome se nalazi veliki bracni lezaj sa velikim garderobnim delom i TV sa kablovskim signalom. Apartman je klimatizovan, poseduje parking mesto i veliku, prostranu, natkrivenu terasu, sa pogledom na lepo uredjeno dvoriste. Terasa je opremljena sa baštenskim stolicama i stolom pogodnim i za rucavanje.

 

Apartman 3

Apartman 3 je smesten u prizemlju objekta i sastoji se iz dve prostorije. U prvom delu se nalazi veliki bracni lezaj sa garderobnim ormarom a u drugom delu koji je potpuno odvojen nalazi se trpezarijsko-kuhinjski prostor i trosed na razvlacenje. Apartman je klimatizovan sa potpuno opremljenom kuhinjom, kupatilom, kablovskom i terasom sa pogledom na uredjeno dvorište.

 

Apartman 4

Apartman 4 je četvorokrevetni apartman studijskog tipa - renoviran, kompletno opremljena kuhinja sa trpezariskim stolom za sedenje, kupatilo. U sklopu apartmana su veliki bračni krevet, još jedan ležaj za jednu osobu, ležaj na izvlačenje, a u trpezariskom delu je trosed na razvlačenje. Apartman ima nadkrivenu terasu sa baštenskom garniturom za sedenje i pogledom na baštu sa puno cveća. Apartman ima TV sa kablovskim signalom.

 

 

Apartman 5

Apartman 5 je studijskog tipa. Nalazi se u prizemnom delu objekta. Poseduje potpuno opremljenu kuhinju, trpezarijski sto i stolice, kablovski TV signal i jedan ležaj za dve osobe. Apartman je klimatizovan, opremljen modernom rasvetom koja mu daje posebnu draž i poseduje parking mesto i natkrivenu terasu sa bastenskim stolicama i stolom. Terasa je u nivou sa lepo uredjenim dvoristem sa puno cveća tako da se svaki gost oseća, zaista prijatno i opušteno.

 


Apartmani KomazecApartmani Komazec Apartmani Komazec Apartmani Komazec Apartmani Komazec Apartmani Komazec Apartmani Komazec Apartmani Komazec Apartmani Komazec Apartmani Komazec Apartmani Komazec Apartmani Komazec Apartmani Komazec Apartmani Komazec Apartmani Komazec Apartmani Komazec Apartmani Komazec Apartmani Komazec Apartmani Komazec Apartmani Komazec Apartmani Komazec Apartmani Komazec Apartmani Komazec Apartmani Komazec Apartmani KomazecApartmani Komazec Apartmani Komazec Apartmani Komazec Apartmani Komazec Apartmani Komazec

Apartmani Komazec Kontakt informacije

Sve informacije o apartmanima i rezervacije smeštaja možete dobiti na telefone:

 

064 6160 772, 011 3540-563

060 1923 300; 011 354-7975

e-mail: rada.komazec@gmail.com

 

Banja Vrujci - Gornja Toplica bb

Spoljne veze

Banja Vrujci Apartmani Komazec - Prezentacija apartmani Komazec na portalu banjavrujci.info

Apartmani Komazec - prezentacija apartmana na sajtu banja-vrujci.org

Apartmani Komazec foto galerija - pogledajte apartmane na sajtu banja-vrujci.net

www.banja-vrujci.net/banja-vrujci-apartmani-komazec.html

www.banja-vrujci.co.rs/smestaj/apartmani/apartmani-komazec/

 

Partneri strane: Banja Vrujci apartmani

 

PartneriPartneri mini portala

Banja Vrujci privatni smestajBanja Vrujci apartmaniSokobanja tourist guide

Sokobanja turisticki portalBanja Koviljaca informativni oprtalApartmani u Sokobanji

Vrnjacka BanjaLinkoviSmestaj u Sokobanji

kontaktKontakt i podrŠka

Smestaj u Banji Vrujci