Banja Vrujci - Domaćinstvo Jevremović

Svako životno iskustvo se plaća, ali srećniji dobijaju popust. (O.Kokoška)
 

 

Banja Vrujci Domaćinstvo Jevremović

 

"Domacinstvo Jevremovic" se nalazi na nepunih 150 metara od GRADSKIH BAZENA u CENTRU BANJE Vrujci. U renoviranom izdanju nase kuce gde zelimo da se osecate kao kod svoje kuce, nudimo sledece:

- Ukupno devet soba sa 22 lezaja (jednu jednokrevetnu, tri dvokrevetne I pet torokrevetnih). Svaka dvokrevetna soba je sa bracnim lezajem, svaka trokrevetna sa bracnim i samcem, a cetiri od pet trokrevetnih soba poseduju SOPSTVENU TERASU. Sve sobe imaju TELEVIZOR sa kablovskom antenom, a celu kucu pokriva Wirless internet.

- Svi lezajevi poseduju nove PAMUCNE posteljine kao I ANTIALERGIJSKE duseke I jastuke.

- Na PRVOM SPRATU se nalaze cetiri sobe – dve dvokrevetne i dve trokrevetne ( sa terasama). Takodje se nalazi jedno NOVO ZAJEDNICKO KUPATILO potpuno renovirano i opremljeno novim sanitarijama.

- Na DRUGOM SPRATU se nalazi pet soba – jedna jednokrevetna, jedna dvokrevetna i tri trokrevetne (dve sa terasama), kao i dva NOVA ZAJEDNICKA KUPATILA.

-Sve terase koje pripadaju trokrevetnim sobama imaju STO i STOLICE za uzivanje u bozanstvanom pogledu na celu banju.

- Izmedju prvog i drugog sprata je potpuno NOVA KUHINJA sa rernom, ravnom plocom i svim potrebnim kuhinjskim elementima, posudjem i escajgom, kao i dva velika frizidera gde mozete odloziti vasu hranu i pice. Uz kuhinju je jako lepa terasa sa 4 stola, 16 stolica i velikim suncobranom. To je predivno mesto pogodno za uzivanje u prirodi, cistom banjskom vazduhu, ispijanju kafice, dorucku, kartanju… KUHINJA I TERASA su raspolozive SVIM gostima naseg domacinstva.

- Boravak u nasoj kuci jedino NE UKLJUCUJE licnu kozmetiku i peskire.

- Na nepunih 100 metara od nase kuce imate na raspolaganju nekoliko restorana sa jeftinim dnevnim menijima ukusne hrane, fizioterapeute i masere, poslasticarnicu, nekoliko prodavnica… A ako pozelite da vam profesionalni maser dodje u kucu, nudimo vam mogucnost masaze POD VEDRIM NEBOM! Maserka Branka Vam je na raspolaganju uz unapred dogovoreni termin I dolazi da vas masira u vrtu naseg domacinstva po zaista povoljnoj ceni.

Nadamo se da cete u nasem" Domacinstvu Jevremovic" imati ugodan boravak i nezaboravne trenutke, i da cete nas posetiti opet!

Srdacan pozdrav,
Vasi domacini – Predrag i Jelena

 

 

Domaćinstvo Jevremović Banja Vrujci Domaćinstvo Jevremović Banja Vrujci Domaćinstvo Jevremović Banja Vrujci Domaćinstvo Jevremović Banja Vrujci Domaćinstvo Jevremović Banja Vrujci Domaćinstvo Jevremović Banja Vrujci Domaćinstvo Jevremović Banja Vrujci Domaćinstvo Jevremović Banja Vrujci Domaćinstvo Jevremović Banja Vrujci Domaćinstvo Jevremović Banja Vrujci Domaćinstvo Jevremović Banja Vrujci Domaćinstvo Jevremović Banja Vrujci Domaćinstvo Jevremović Banja Vrujci Domaćinstvo Jevremović Banja Vrujci Domaćinstvo Jevremović Banja Vrujci Domaćinstvo Jevremović Banja Vrujci Domaćinstvo Jevremović Banja Vrujci Domaćinstvo Jevremović Banja Vrujci Domaćinstvo Jevremović Banja Vrujci Domaćinstvo Jevremović Banja Vrujci Domaćinstvo Jevremović Banja Vrujci Domaćinstvo Jevremović Banja Vrujci Domaćinstvo Jevremović Banja Vrujci

 

 

 

 

Kontakt informacije

Sve informacije o smeštaju u Domaćinstvu Jevremovići rezervacije možete dobiti na telefone:

Kontakt telefoni: 014/3426-039
Mobilni: 069/5000-800
e-mail: domacinstvo.jevremovic@gmail.com

 

 

Spoljne veze

Banja Vrujci Domaćinstvo Jevremović - Prezentacija smeštaja Domaćinstva Jevremović na portalu banjavrujci.info

Domaćinstvo Jevremović - prezentacija Domaćinstva na sajtu banja-vrujci.org

Domaćinstvo Jevremović foto galerija - foto-galerija smeštaja na sajtu banja-vrujci.net

www.banja-vrujci.net/banja-vrujci-domacinstvo-jevremovic.html

www.banja-vrujci.co.rs/smestaj/privatni-smestaj/domacinstvo-jevremovic/

 

Partneri strane: Banja Vrujci Sobe

 

PartneriPartneri mini portala

Banja Vrujci privatni smestajBanja Vrujci apartmaniSokobanja tourist guide

Sokobanja turisticki portalBanja Koviljaca informativni oprtalApartmani u Sokobanji

Vrnjacka BanjaLinkoviSmestaj u Sokobanji

kontaktKontakt i podrŠka

Smestaj u Banji Vrujci